Wandelen met Agnes

Elke maandagmiddag en donderdagmiddag  wordt er gewandeld door een wisselende groep mensen van rond de 20 personen. Wat Agnes daarbij belangrijk vindt, is de laagdrempeligheid van de activiteit. Iedereen kan aansluiten. Er is géén vereniging, géén vergadering, géén opgave of afmelding en géén contributie!  Alleen een bijdrage van €2,_ voor de chauffeur en €1,- voor de gids. Na de wandeling is er, voor wie wil, koffie of thee voor eigen rekening in het Dorpshuus.

Elke week is er een nieuwe bestemming, vaak in de omgeving van een landgoed, zoals b.v. kasteel Eerde of landgoed Het Laar bij Ommen en soms dichterbij rond het Nijenhuis of bij De Colckhof en Den Alerdinck. Ook mooie natuurgebieden zoals het Boetelerveld worden bezocht. Er wordt rustig gewandeld en het gaat er gemoedelijk aan toe. Onder het lopen komen er vanzelf leuke gesprekken op gang en zo worden sociale contacten gemaakt of versterkt.

Tijdens de wandeling vertelt Agnes over de omgeving, iets moois in de natuur of een verhaal over de geschiedenis van de landgoederen. “Salland heeft zoveel mooie plekjes, wij wonen dichtbij de IJssel, de Vecht en de Regge en daartussen liggen al die prachtige landgoederen”  aldus Agnes.

In het Dorpshuus ligt een programma waar gewandeld wordt.

Comments
 • Hallo Agnes.
  als mantelzorgconsulent wandel ik graag met mantelzorgers. Het geeft ontspanning en men kan met elkaar ervaringen uitwisselen.
  Nu heb ik jou naar ontvangen van: Mirjam Borger (hoftheater). Ik lees dat jij ook wandelingen organiseert en hierbij ook wat kunt vertellen. Ik zou graag met jou in contact komen om eventueel een wandeling te organiseren vanuit Heino voor mantelzorgers. Mijn gegevens zie hieronder.
  Ik zou dat graag in de zomer willen organiseren aan het einde van de maand Juli.

  • Dag jannie
   ik zie je bericht op het wandelen van Agnes op de site.
   Graag contact opnemen met Agnes zelf.
   Dat kan niet via de site.

   groet Ans

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *