Over ons

Dorpshuus Heino: sociaal trefpunt en plek die bruist van activiteit!

Al meer dan TIEN jaar lang vormt ons Dorpshuus de centrale, gastvrije plek voor ontmoeting, cultuur, creativiteit, activiteiten, informatie en bijeenkomsten. Iedereen is welkom om zo maar even binnen te lopen voor een kop koffie, een eenvoudige lunch, om even bij te kletsen of om deel te nemen aan één van de vele activiteiten.
Ons Dorpshuus is ook de plek waar verenigingen en werkgroepen vergaderen om activiteiten te plannen en te organiseren, of waar instanties spreekuur houden.

Ons Dorpshuus is van en voor alle Heinoërs, wat tot uiting komt door de inzet van talloze enthousiaste vrijwilligers, die ons Dorpshuus de informele, warme en uitnodigende sfeer geven. Ze zijn onder andere actief als gastheer/ gastvrouw, geven informatie, zorgen voor het onderhoud in en buiten het gebouw en organiseren activiteiten.

Samen met de vele vrijwilligers vormen de vele ‘Vrienden van ons Dorpshuus’, bedrijven en de lokale overheid de stevige en hecht fundament zodat ons Dorpshuus de ontmoetingsplek is waar iedereen welkom is. Om het met deftige woorden te zeggen: Ons Dorpshuus vormt een belangrijke plek voor sociale cohesie en wil die positie de komende jaren nog verder versterken!

Heb je een vraag?

Wil je een ruimte reserveren of een afspraak maken?