Verbouwing van het Dorpshuus

Ons Dorpshuus in Heino, ’t wordt nóg mooier!

Van begin april tot half mei aanstaande wordt er in ons Dorpshuus hard gewerkt. Wat gaat er gebeuren?
Wij gaan de ‘Filmzaal’ verduurzamen met nieuwe LED verlichting en de plafonddelen vervangen. De scheidingswand tussen de ‘Filmzaal’ en de ‘Grote Zaal’ wordt aangepast voor een veel betere geluidsisolatie tussen de zalen. Ook komt er nieuwe vloerbedekking en worden de stoelen voorzien van nieuwe zittingen.
Niet iedereen zal dit weten, maar naast de Filmzaal is een kamer met een keukenblokje, dat wordt o.a. gebruikt door NiLoKa, onze mensen met een beperking die vele werkjes verrichten in het Dorpshuus. Ook deze ruimte krijgt een opknapbeurt, met een nieuw plafond, LED verlichting en nieuwe vloerbedekking.
Tenslotte: ons Dorpshuus heeft twee spreekkamertjes, gelegen naast de ‘Vergaderkamer’. Deze twee kamers worden bij elkaar getrokken en zo ontstaat een grotere vergaderruimte. Ook hier wordt de vloerbedekking vervangen en er komt een nieuw plafond met LED verlichting in.
Om dit allemaal mogelijk te maken is er veel werk verzet door onze actieve werkgroep ‘ Out of the Box’! De leden van deze werkgroep hebben niet alleen veel tijd en energie besteed aan het denkwerk, maar werken ook actief mee aan de uitvoering, o.a. door voorbereidende werkzaamheden uit te voeren. Ook het aanleggen van de nieuwe LED verlichting wordt door vakbekwame vrijwilligers uitgevoerd.
De firma Hoppen BV, uit ons eigen Heino, voert de bouwkundige werkzaamheden uit.
Natuurlijk gaat dit de nodige centen kosten en wij zijn dan ook erg dankbaar voor de onmisbare financiële ondersteuning door de Provincie Overijssel, de Rabobank en de stichting Vrienden van ons Dorpshuus!!!
Zoals elke verbouwing, zal ook deze af en toe wat overlast geven. Het Dorpshuus blijft echter gewoon open en iedereen is, als altijd, hartelijk welkom!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *