Uniek Ontmoetingsbord in Heino

In een tijd waarin sociale verbindingen steeds belangrijker worden, lanceert de Stichting Ouderenwerk Heino in samenwerking met het Dorpshuus en het opbouwwerk van de gemeente Raalte trots het bijzondere en unieke Ontmoetingsbord! Het biedt een platform dat speciaal is ontworpen om ouderen in staat te stellen nieuwe vriendschappen en contacten aan te gaan. Het Ontmoetingsbord biedt een veilige en gebruiksvriendelijke manier waarop senioren elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten kunnen plannen. Zoals op een bord in de supermarkt wordt bemiddeld tussen vraag en aanbod, zo streeft het Ontmoetingsbord ernaar om te bemiddelen door wensen van ouderen voor ouderen met elkaar te verbinden.
“We geloven dat iedereen, ongeacht leeftijd, het recht heeft om gezelligheid en vriendschap te vinden”, zeggen de initiatiefnemers. “Met het nieuwe Ontmoetingsbord willen we een platform bieden dat niet alleen verbindt, maar ook inspireert en ondersteunt bij het opbouwen van waardevolle relaties.
“Het Ontmoetingsbord is in het Dorpshuus beschikbaar voor iedereen, waardoor ouderen maar ook jongere ouderen gemakkelijk toegang hebben elkaars wensen om gezamenlijk iets te ondernemen. Geïnteresseerde ouderen kunnen hun persoonlijke wensen en ideeën om samen met anderen te ondernemen kenbaar maken met behulp van wenskaarten die op het Ontmoetingsbord geplaatst kunnen worden.

Kom eens kijken in het Dorpshuus en wie weet….

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *