Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Kunstroute

8 juni | 11:00 - 9 juni | 17:00

Kunstroute Heino 2024

Kunstroute Heino is een jaarlijks evenement in de maand juni, dit jaar wordt het gehouden op 8 en 9 juni.

De Kunstroute Heino heeft als doel een podium te bieden aan kunstenaars in een landelijke gastvrije en laagdrempelige omgeving. De organisatie streeft er naar de diversiteit aan kunstvormen bereikbaar te maken voor zowel kunstliefhebbers als het grote publiek

De werkgroep Kunstroute Heino wil met kunstenaars uit Heino, Liederholthuis en omgeving, het publiek live twee dagen lang laten genieten van allerlei kunstvormen gemaakt door zowel professionele- als (amateur)-kunstenaars. Samen brengen we kunst in beweging rondom het thema ‘kleur’. De kunstenaars laten hun werken zien op verschillende locaties, in eigen atelier/werkruimte of tijdens de Kunstroute Heino op een bijzondere locatie. Daarnaast is er op verschillende plekken muziek te beluisteren. Zijn er kinderen bezig met een kunstproject en is er ook ieder jaar een ouderenproject dat begeleid wordt door een kunstenaar.

Kunstliefhebbers

De kunstroute kan per fiets of auto gevolgd worden en deels ook te voet. De gratis route- en programmabrochure met de deelnemende kunstenaars zal t.z.t. verkrijgbaar zijn bij het Dorpshuus in Heino en bij de verschillende ateliers. Kunstroute Heino is beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Zie verder www.dorpshuusheino.nl of volg Kunstroute Heino op Facebook of Instagram.


Deelnemen als kunstenaar 

Schrijf je in, dit kan alleen voor beide dagen tot 1 april. Vraag een inschrijfformulier met informatie aan via: werkgroepkunstrouteheino@gmail.com

De kosten voor deelname 2024 zijn € 32,50. Dit bedrag mag je na aanmelding overmaken op bankrek.nr.: NL72 RABO 012 026 2754 t.a.v. Dorpshuus Heino onder vermelding van Kunstroute Heino.

Details

Start:
8 juni | 11:00
Einde:
9 juni | 17:00