Dank zij de jaarlijkse bijdrage van de ruim 250 vrienden van het Dorpshuus heeft deze stichting  een schenking kunnen doen van maar liefst 3000 euro aan het bestuur van het Dorpshuus.

Voorzitter van de stichting Vrienden, Will lankhorst overhandigde de cheque zaterdag ochtend aan de voorzitter van het bestuur van het Dorpshuus, Jan Datema en beheerder Ans Stegeman. Will Lankhorst memoreerde dat het toch geweldig is om in deze tijd van weinig contacten veel vrienden in het dorp te hebben die het gezamenlijk mede mogelijk maken dat het Dorpshuus kan funktioneren: vrienden zorgen voor elkaar!  Het Dorpshuus Heino beleeft net als alle cultuurhuizen in het land moeilijke tijden. Deze cheque is dan ook een waardering voor de activiteiten die het ontplooit, juist deze weken nu veel Heinoërs de beperkingen door coronaregels zo voelen.

Jan Datema nam de cheque dankbaar in ontvangst. “Deze saamhorigheid voelt goed en met de ondersteuning van zo’n prachtig bedrag kunnen Dorpshuus en de activiteiten weer even verder.”