Presentatie tuinen in Heino

Donderdag 3 maart a.s. komt Harry Pierik uit Zwolle naar Heino voor een presentatie tuinen en stadsperken/plantsoenen, op uitnodiging van de stg. Vrienden van het Dorpshuus Heino.

De heer Pierik is tuinontwerper en groenadviseur. Hij is bekend doordat hij in artikelen schrijft over tuinen en dat media hem weten te vinden als er groene programma’s gemaakt gaan worden.

In het Dorpshuus in Heino laat de heer Pierik prachtige foto’s zien van tuinen die in de loop van de jaren zijn aangelegd in deze regio. Prominente plek in de presentatie zal ongetwijfeld ingenomen worden door fraaie beelden van zijn “verborgen tuin” midden in Zwolle. Door de ligging en omgeving vraagt iedere tuin als het ware om een eigen invulling. Als tuinontwerper kan hij zijn creativiteit en kennis van het materiaal daar vol op los laten.

Dorpshuus Heino, 3 maart a.s.,  aanvang 19.30 uur. Toegang gratis. Aanmelding verplicht via opgave mailadres vrienden@dorpshuusheino.nl . Beperkte hoeveelheid plaatsen beschikbaar, volgorde aanmelding wordt daarvoor aangehouden.