Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Closet Sale

15 april | 14:00 - 17:00

Heb jij ook kleding in je kast die je wilt verkopen of ruilen, meld je dan aan en huur een stukje ruimte/kraam.

Wij (Esther Strijtveen, Carmen Rosink, Iris Kemper) uit Heino organiseren op 15 april 2023 een closet sale in het Dorpshuus in Heino.

Door de vele online web shops en kledingwinkels in de omgeving merkten wij dat je veel kleding hebt die je amper tot niet hebt gedragen. We hoorden in onze omgeving dat meer vrouwen hier tegen aanliepen. Het leek ons leuk om in het kader van duurzaamheid een closet sale te organiseren waarbij vrouwen onderling kleding voor een klein prijsje van elkaar kunnen kopen of met elkaar kunnen ruilen.

Het concept is enerzijds dat vrouwen tweedehandskleding kunnen kopen van vrouwen die hier in de buurt wonen en anderzijds om nieuwe merken te leren kennen. Hierdoor draag je bij aan het milieu en het is ook nog eens leuk voor je portemonnee. Tevens kun je exclusieve vintage items vinden waar je anderen niet mee ziet lopen.

Verder roepen we iedereen op om te komen shoppen of rond te neuzen. Wie weet loop jij straks te stralen in een super betaalbare outfit!

De closet sale wordt gehouden op 15 april 2023 in het Dorpshuus in Heino van 14 tot 17 uur. Een kleine ruimte/kraam van 2 meter kost € 7,50 en een grote ruimte/kraam van 4 meter kost € 15,00. (Eventueel samen delen met een bekende.)

Voor meer informatie of voor het opgeven voor een kraam kun je mailen naar closetsaleheino@hotmail.com

Vol = Vol

Details

Datum:
15 april
Tijd:
14:00 - 17:00