Maak iemand blij in de Week van de Ontmoeting: ga met een gratis gebakje bij iemand op bezoek

Van 1 t/m 8 oktober is de Week van de Ontmoeting. Een week waarin speciale aandacht wordt gevraagd voor alle mensen die zich regelmatig alleen voelen. Mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en die weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend familie te hebben of een grote vriendenkring.

Doe daarom mee met de gebakjesactie op 3 oktober in Raalte en Heino die wordt georganiseerd door WijZ welzijn, bakkerij van der Most en de kernteams georganiseerd.

Ken je iemand die je wilt verblijden met verblijden met een bezoekje en een gebakje?  Geef je dan op bij het Dorpshuus Heino: 0572 – 70 02 12 of e-mail: info@dorpshuusheino.nl. De gebakjes kunnen donderdag 3 oktober worden opgehaald bij bij Bakkerij van der Most in de Canadastraat.

Mensen uit Raalte e.o. die mee willen doen kunnen zich aanmelden bij Wijz welzijn, via 038 851 5700 of receptiedekern@stdekern.nl . Zij kunnen de gebakjes op 3 oktober ophalen bij Bakkerij van der Most in Raalte.

Wil je wel meedoen aan de gebakjesactie, maar heb je geen bezoekadres? Geen probleem. Meld je aan via het Dorpshuus Heino of WijZ welzijn en wij zorgen voor een bezoekadres.

Opgeven kan vanaf nu tot en met 24 september a.s. Bij aanmelding worden de volgende gegevens genoteerd: eigen naam en (e-mail)adres, naam en adres van degene die je wilt bezoeken, hoeveel gebakjes je nodig hebt.