Wanneer:
december 10, 2021 @ 20:00 – 22:45
2021-12-10T20:00:00+01:00
2021-12-10T22:45:00+01:00

We mogen weer!

We zijn weer opgestart met het Filmhuis. De eerste films zullen in de grote hal (Ed van der Schaafzaal) vertoont worden.  Wanneer het allemaal mogelijk is willen we weer terug naar onze knusse filmzaal. Op dit moment wordt onderzocht of en hoe we de ventilatie daar kunnen verbeteren zodat het een nog prettiger en veiliger omgeving wordt. Ook wordt aan de verlichting gewerkt.

Naast Corona is er nog een tegenvaller en dat is dat de licentiekosten voor het vertonen van de films drastisch zijn verhoogd. Toch willen wij onze toegangsprijzen hiervoor niet aanpassen. Daarom stappen we (naar alle waarschijnlijkheid) over op een ander licentiemodel waarbij wij geen actieve publieke reclame mogen maken. Gelukkig worden de meeste mensen op de hoogte gehouden middels deze nieuwsbrief en de voorfilmpjes die wij vertonen. Mond op mond reclame wordt daarom nog belangrijker voor ons, dus zegt het voort!

In het Dorpshuus is bekend welke film we vertonen.

8 oktober: Drama

Een echtpaar dat al 29 jaar getrouwd. Wanneer hun zoon gedurende een weekend bij hen op bezoek gaat, bekent de vader hem dat hij van plan is de volgende dag zijn vrouw te verlaten. Het gezin verwerkt dit nieuws elk op een andere manier met emoties als shock, ongeloof en woede.

Op Vrijdag  12 november  om 20.00 uur draaien wij een autibiografisch drama

Titel is bekend in het Dorpshuus.

Drama, Biografische film, Musical
In het waargebeurde film  worden 2 studenten smoorverliefd op elkaar. Als hij doorbreekt als popster lijkt het ze voor de wind te gaan, tot er bij haar kanker wordt geconstateerd. Samen gaan ze de moeilijke strijd aan en vinden kracht in hoop en liefde, niet alleen bij elkaar maar ook bij fans. Deze film laat niet alleen zien hoe één liefde je leven kan veranderen, maar ook hoe één leven de wereld kan veranderen. Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een Amerikaanse popster.

Kaartjes kunt u kopen in het Dorpshuus of bestellen via de mail: info@filmhuisheino.nl